drakter.jpg

Tabelltipsligaen 2017-18

Tiden er snart inne for en ny sesong i Championship.

Det betyr at tabelltipsligaen er på plass igjen.

Over 46 runder kan du ha det gøy – evt. mindre gøy – og sammenligne egen tipping med andre Derbysupportere. Med litt dyktighet og mye flaks kan du være den som vinner både heder og ære og en god slump penger. Men her gjelder det ikke bare å tippe hvor the Rams ender på tabellen. Her skal du forsøke å plotte inn tabellplasseringen til alle de 24 lagene. De av oss som har prøvd, vet at det ikke er lett. Men moro er det lell.

Treffer du riktig plassering, får du 25 poeng. Er du én unna, blir det 23 poeng. To unna gir 22 poeng. Slik går det videre nedover. Den som har høyest poengsum, vinner til slutt. I forrige sesong vant Ole Morten Hæg med 480 poeng. Høyeste oppnådde poengsum har Bjørn Tore Haugen med 505 poeng fra sesongen før.

I utgangspunktet er det enkelt: Du setter opp en tabell for Championship slik du tror den vil se ut etter siste spilte seriekamp i 2017/18-sesongen og sender til Einar Sand. Deltakeravgiften på kr. 150 betaler du til Sven Ole Høvring, konto 3361 17 16910. Alt dette gjøres innen Sunderland tar imot Derby County fredag 4. august kl 20.45. Det er absolutt siste frist. Av deltakeravgiften går kr. 50 til klubbkassa. De betyr at det er 100 kr fra hver deltaker igjen i premiekassa. 60% av dette går til vinneren, 30% til nr 2 og 10% til nr 3. I fjor var det 91 deltakere som gav en førstepremie på kr. 5460, andrepremie på kr. 2730 og tredjepremie på kr. 910. Gevinstene endrer seg ved antall deltakere.

Med andre ord: Jo flere som er med, jo større blir premiene.

De 24 lagene i årets Championship er som følger:

Aston Villa
Barnsley
Birmingham
Bolton
Brentford
Bristol City
Burton
Cardiff
Derby
Fulham
Hull
Ipswich
Leeds 
Middlesbrough
Millwall
Norwich
Nottm Forest
Preston
QPR
Reading
Sheff Utd
Sheff Wed
Sunderland
Wolves

Det er lettest for meg om du også skriver lagenes navn slik jeg har skrevet dem her. Send en vanlig mail helst uten plasseringsnummer foran lagene slik at jeg kan lime det rett inn i Excel. Du får en tilbakemelding om ”mottatt” når jeg har mottatt din rekke. Etter hvert sender jeg også ut Excel-arket til alle deltakerne slik at de som vil selv kan følge med. Oppdatering av tabelltipsligaen kommer på Facebook, hjemmesida og pr mail etter cirka annen hver runde.

Du kan kun levere ett tabelltips pr navn navn, men det er ingen ting i veien for at kona, svigerfar, broderen, kusina, barnebarnet eller andre leverer sine forslag – enten du ”hjelper” dem med utfyllingen eller ikke.

For nærmere om regler, historikk og Hall of Fame, se under Tippekonk i toppmenyen.

Dette blir moro! Lykke til!

Tags: Tabelltipsligaen Tabelltipsligaen 17-18