derby-supporters-01.jpg

Tabelltipsligaen 2022-23

Tabelltipsligaen: Ny liga, nye muligheter

League 1 er nytt og ukjent terreng for de fleste Derby-supportere. Noen frykter et langvarig opphold, andre tror på en kjapp retur til Championship. Nå er det din mulighet til å sende inn dine tips. Ikke bare om hvordan det vil gå for the Rams, men også for alle våre motstandere i divisjonen. Nei, det er ingen lett oppgave. Men hvem har sagt at ikke utfordringer kan være både moro og stimulerende?

Supporterklubben inviterer medlemmer og venner av medlemmer til nok en runde med tabelltips for lagene i League 1. Sesongen starter rekordtidlig i år. Allerede lørdag 30.juli. Du må derfor ha levert din rekke innen kl 15.59 den lørdagen. Viser det seg at det er du som har hatt mest teft for hvordan lagene kommer til å ligge på tabellen når sluttstrek er satt, vinner du hele konkurransen.

Innsats er kr 150 per kupong. Av dette går kr 50 til supporterklubben og 60% av det resterende til nr. 1, 30% til nr. 2 og 10% til nr. 3. Det vil si at dersom 100 personer blir med, vil toppremien bli kr 6000, andremann får kr 3000 og bronseplassen får kr 1000. Hvis flere kommer likt, deles premiene forholdsvis.

Kunnskap og flaks går alltid hånd i hånd når en skal tippe. Betyr treningskampene noe? Er det lag som har fått nye, spennende spillere? Eller bygger videre på positive opplevelser fra forrige sesong? Nye spillere vil fortsatt komme, noen vil gå. Og managere både kan og vil få sparken når som helst i sesongen. Kunnskap og lotteri. Spennende blir det uansett, så dette bør du være med på. Å delta er enkelt: Du setter opp en tabell slik du tror sluttstillingen vil være etter 46 spilte runder og sender den til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.Alternativt This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Du kan bare sende én rekke i eget navn, men det er ingen ting i veien for å få med familiemedlemmer og/eller venner på konkurransen. Du får oppdatert tabell på hjemmesiden med varsel per mail og på Facebook etter hver andre serierunde sesongen igjennom. På slutten blir det oppdatering hver uke. 

Betalingen på kr. 150 per rekke, sendes Sven Ole Høvring på konto 3361 17 16910 eller vipps 95 23 92 62. Merk innbetalingen med navn og hva det gjelder.

Under finner du League 1-klubbene i alfabetisk rekkefølge. Bruk klubbnavnene slik de står her, dvs. ikke utbroder med fullt navn eller varier på annen måte. Eks: Derby er Derby og ikke Derby County, Bristol Rovers er Bristol R osv. Skriv tabellen rett inn i mailen uten nummerering foran. Nummerering tar Excel-arket seg av. Ekstra nummerering gir bare en masse ekstra-arbeid. 

For nærmere informasjon om regler og Hall of fame, se under tippekonkurranser i toppmenyen.

Her er de 24 League 1-lagene i alfabetisk rekkefølge og slik du skal skrive dem:
Accrington
Barnsley
Bolton
Bristol R
Burton
Cambridge
Charlton
Cheltenham
Derby
Exeter
Fleetwood
Forest Green
Ipswich
Lincoln
MK Dons
Morecambe
Oxford
Peterborough
Plymouth
Portsmouth
Port Vale
Sheff Wed
Shrewsbury
Wycombe

Lykke til!

Tags: Tabelltipsligaen 22-23