cocu-01.jpg

Tabelltipsligaen 2020-21

Spenning hele sesongen med tabelltipsligaen

Supporterklubben inviterer medlemmer og venner av medlemmer til nok en runde med å tippe sluttstillingen i Championship. Denne gang går serien etter planen fra slutten av uke 37 i 2020 til week-enden i uke 18 2021. Den som har levert sin rekke innen fristen fredag 11.september kl 20.44 og har hatt mest teft for hvordan lagene kommer til å ligge på tabellen når sluttstrek er satt, vinner premiene.

Innsats er kr 150 per kupong. Av dette går kr 50 til supporterklubben og 60% av det resterende til nr. 1, 30% til nr. 2 og 10% til nr. 3. Det vil si at dersom 100 personer blir med, vil toppremien bli kr 6000, andremann får kr 3000 og bronseplassen får kr 1000. Hvis flere kommer likt, deles premiene forholdsvis.

Fjorårets sesong var spesiell på mange måter. Først og fremt med koronapausen, så gjennom at Wigan ble trukket 12 poeng helt på slutten av sesongen. Dette ble til slutt avgjørende for utfallet av tabelltipsligaen. Det kan det bli også i år. Sheffield Wednesday er allerede trukket 12 poeng og står med minus 12 får første spark på tabellen. Derby ble frikjent, men i skrivende stund er det ikke bestemt om EFL vil anke, selv om det er lite trolig. Andre lag kan komme til å slite økonomisk denne sesongen og kanskje risikere poengtrekk. Det vet vi ingen ting om enda. I tillegg er transfervinduet åpent i over en måned etter avspark, så gode spillere kan komme og gå uten at det er mulig å ta høyde for det per 11.september.

Men slik er det. Kunnskap og lotteri går hånd i hånd. Spennende blir det uansett, så dette bør du være med på. Å delta er enkelt: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. er adressen. Alternativt: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Jeg kvitterer nå rekken er mottatt. Du kan bare sende én rekke i eget navn, men det er ingen ting i veien for å få med familiemedlemmer og/eller venner på konkurransen. Du får oppdatert tabell på hjemmesiden med varsel per mail og på Facebook etter hver andre serierunde sesongen igjennom. På slutten blir det oppdatering hver uke. 

Betalingen på kr. 150 per rekke, sendes Sven Ole Høvring på konto 3361 17 16910 eller vipps 95 23 92 62. Merk innbetalingen med navn og hva det gjelder.

For nærmer informasjon om regler og Hall of fame, se under tippekonkurranser i toppmenyen.

Følgende 24 lag deltar i Championship 2020-21 (alfabetisk):
Barnsley
Birmingham
Blackburn
Bournemouth
Brentford
Bristol C
Cardiff
Coventry
Derby
Huddersfield
Luton
Middlesbrough
Millwall
Norwich
Nottm Forest
Preston
QPR
Reading
Rotherham
Sheff Wed
Stoke
Swansea
Watford
Wycombe

Når du sender inn din kupong, bruker du denne skrivemåten uten å utbrodere med Town, City eller County eller hva det måtte være. Dropp også nummereringen, så blir det lettere å lime inn i Excel. 

Alle får tilsendt et Excel-ark med alle tipsene kort etter ligastart slik at du både kan sjekke at din egen rekke er riktig og hva de andre deltakerne har tippet.

Lykke til!

Tags: Tabelltipsligaen Tabelltipsligaen 20-21