tippekonk18-19.jpg

KLASSIKEREN 2018-19

Klart for tippekonk - husk fristen fredag 11. januar!

Det er klart for en ny utgave av supporterklubbens tippekonkurranse. Blir det du som vinner denne gang?

Som vanlig skal 12 påfølgende Derby-kamper tippes.  

Første kamp er et klassiske storoppgjøret Leeds-Derby fredag 11. januar, og innleveringsfristen er før kampstart i denne kampen. Siste kamp er Swansea-Derby lørdag 16. mars.

Du har altså god tid på deg til å levere tipsene, men begynn allerede nå med å sette opp din(e) rekke(r). Du kan levere inn én rekke eller så mange rekker du vil.

Merk at det er ny innleveringsadresse for kupongen og nytt gironummer å betale innsatsen på 100 kroner per rekke til. Så her nytter det ikke å kjøre på repetisjon fra tidligere konkurranser.

Sist sesong var det Torger Torgersen som vant tippekonkurransen, blant 111 deltagende rekker. Finn Morten Steen og Per Kolbein Tonstad tok andre- og tredjeplassen.

Vi har hatt over 100 deltagende rekker de fem siste sesongene, og satser på å nå minst det antallet også denne gang. Rekorden stammer fra 2015-16 med 175 rekker.

For 35. gang (?)

Supporterklubben har så vidt vites arrangert tippekonkurransen 34 ganger tidligere, fra den første konkurransen i 1979-80.

Vi skriver ”så vidt vites” fordi dagens styre er usikre på om det ble arrangert konkurranse i sesongene 1981-82 og 1985-86. Hvis noen der ute sitter på opplysninger om disse sesongene, hører vi derfor gjerne fra dere.

Uansett: Én person har så langt vunnet tippekonkurransen tre ganger: Finn Morten Steen.

Mens seks personer har vunnet to ganger: Rolf Ottar Antonsen, Bjørn Tore Haugen, Roger D. Helgesen, Ole Morten Hæg, Arne Karlsen og Johar Mæhle.

Det blir løpende oppdatering av rekkefølgen i konkurransen på supporterklubbens nettside og Facebookgruppe.

Hvem vinner denne gang? 16. mars 2019 vet vi svaret.

 

KLIKK HER FOR Å KOMME TIL KUPONGEN.

KLIKK HER FOR FULLSTENDIG REGLEMENT.