martin-02.jpg

Chris Martin leies ut til Hull

Mens hele fem rekruttspillere også forlater klubben.

Angriperen, som har vært ganske av og på de siste sesongene, blant annet med låneopphold hos Fulham og Reading, har signert på en midlertidig avtale som gjør ham til en tiger ut sesongen. Han kan naturligvis ikke stille i kampene mot oss.

I tillegg har fem U23-spillere blitt sendt av gårde på ulike oppdrag.

Den slovenske midtbanespilleren Timi Max Elsnik, som spilte for Swindon Town store deler av forrige sesong, har gått på lån til Mansfield Town (League Two) ut sesongen.

Callum Guy har blitt leid ut til Blackpool (League One) frem til januar, når overgangen blir gjort permanent, mens fjorårssesongens kaptein, Alex Babos, skal spille høsten 2018 hos vår spanske 'samarbeidsklubb' Real Union (Segunda B), som altså vant Copa del Rey under ledelse av en viss Steve Bloomer på tidlig 1900-tall.

I tillegg har målvakt Matthew Yates forlenget sitt låneopphold hos Gloucester City (National League) til it året, mens klubben og unge Lewis Walker har blitt enige om å terminere spissens kontrakt med øyeblikkelig virkning.

Det ryktes også at Cameron Jerome skal være på vei til tyrkiske Göztepe, men en eventuell overgang (lån eller permanent) er ikke bekreftet enda. Det tyrkiske vinduet stenger for øvrig ikke før midnatt.

Det nevnes også at Kyron Stabana, som ikke fikk forlenget konktrakt med U23-laget i sommer, nå har signert for AFC Wimbledon.